Інвесторів найбільше цікавлять на Кіровоградщині «юридично чисті» земельні ділянки

Перегляди: 886

Сьогодні, 27 березня, в облдержадміністрації відбулася зустріч заступника голови – керівника апарату ОДА Світлани Лобанової з представниками регіонального представництва Офісу з залучення та підтримки інвестицій (UkraineInvest) у Центральній Україні, передає кореспондент CBN.

«Думаю, всі розуміють, наскільки нагальною є тема залучення іноземних інвестицій, - зазначив представник Офісу Віталій Мазур. - Вони є вагомим інструментом для покращення економіки в країні. Інвестиційний клімат у нас такий, як погода за вікном, тому Прем’єр-міністр у жовтні 2016 року ініціював створити Офіс із залучення та підтримки інвестицій. Ми працюємо для того, аби допомагати бізнесу і разом вирішувати їхні питання».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Представництво здійснює діяльність на території п’яти областей. Іноземні інвестори, які є в Україні, розсіяні по всій території, мета Офісу – знайти їх і налагодити співпрацю.

Основні функції, через які представництво йтиме до своєї мети, – ідентифікація й підготовка об’єктів інвестування; супровід нових інвесторів, які цікавляться Україною, а також робота з інвесторами, що вже працюють; підтримка органів державної влади.

Найбільше іноземних інвесторів цікавлять «юридично чисті» вільні земельні ділянки з усіма комунікаціями і документами. Є певна зацікавленість приміщеннями і виробничими потужностями, які можна модернізувати.

«Ми маємо майже 1 мільйон 600 тисяч на заходи щодо розвитку міжнародного іміджу та інвестиційної діяльності. Запрошуємо вас до участі в наших заходах, сподіваюсь, наша співпраця буде плідною», - підсумувала Світлана Лобанова.