Кропивничани просять РЦ Depot, Crazy Land і «Портал» перевірити протипожежний стан приміщень

Перегляди: 24864

Прохання перевірити протипожежний стан приміщень розважальних закладів Кропивницького та оприлюднити цю інформацію з'явилося в загальнодоступній групі «Батьківська рада Кропивницького» у Facebook.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

25 березня у російському місті Кемерове загорівся торговий центр «Зимова вишня». Згідно з офіційними даними, на місці пожежі виявили 64 тіла. Серед загиблих багато дітей. Вже впізнали 15 людей. Слідчі працюють з родичами загиблих, процедура впізнання триває.

Стурбовані недавніми подіями, що відбулися в Кемерово, кропивничани просять керівництво центрів надати інформацію про те, в якому протипожежному стані знаходяться сьогодні будівлі, опублікувати схеми евакуації з ігрових закладів і кінотеатру у випадку пожежі. Крім того, батьки хочуть, аби їм повідомили про план дій працівників у разі НС, наявність запасних виходів, ключів до них.

Вже відреагували на повідомлення у Crazy Land. На своїй сторінці представники закладу запевнили, що мають протипожежну систему найвищого класу та чотири аварійні виходи.