Петрівський район виграв грант від Японії на понад 2 мільйони гривень

Перегляди: 1262

Петрівський район став єдиним на Кіровоградщині, який потрапив до списку переможців конкурсу грантів від Японії з проектом модернізації медичного обладнання у Петрівській центральній районній лікарні.

Про це CBN повідомили у Петрівській РДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Програма безвідплатної допомоги КУСАНОНЕ спрямована на підтримку ініціатив, представлених громадами та громадськими об’єднаннями для задоволення різноманітних потреб на місцевому рівні.

У Посольстві Японії в Україні відбулась церемонія підписання грантових угод для фінансування сімох проектів безпеки людини КУСАНОНЕ 2018 року. Участь у заході взяли Надзвичайний та Повноважний Посол Японії в Україні Шігекі Сумі та представники благодійних і громадських організацій.

Грантові угоди фінансуватимуть у сфері охорони здоров’я, реабілітації та освіти у Житомирській, Херсонській, Кіровоградській областях та у містах Київ, Харків і Миколаїв.

У першому кварталі 2018 року 2 246 373 гривні вже перерахували на районну молодіжну громадську організацію «Молода Петрівщина». Упродовж другого кварталу закуповуватимуть обладнання і передаватимуть на баланс КЗ «Петрівська ЦРЛ».

Незалежна аудиторська перевірка контролюватиме цільове використання грошей і використання медичного обладнання. Наприкінці року очікується візит делегації з посольства Японії для перевірки результатів виконання програми.