У Кропивницькому батькам розкажуть, яке вони місце займуть у новій школі

Перегляди: 1378

О 9:00 1 квітня в НВО №6 Кропивницького на ІІІ міні-EdCamp Kropyvnytskyi-2018 «Шкільна спільнота: співпрацюємо з батьківством» зберуться педагоги, батьки, представники методичних служб та громадські активісти .

Про це CBN повідомили в НВО №6.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У заході також візьмуть участь Inspirer у EdCamp Ukraine Олександр Елькін, голова правління «Батьківський рух Харківщини» Марина Хоша, радниця міністра освіти і науки України, співзасновниця ГО «Батьківський контроль» і «СМАРТ ОСВІТА» Оксана Макаренко, директор українського офісу «Міжнародний центр батьківства» Сергій Цвітков, представниця асоціації Fefu (Франція) Мішель Буісу та волонтерка Корпусу Миру (США) Хейлі Хезерд.

«Напередодні запуску реформи освіти проведення Міні-EdCamp Kropyvnytskyi 2018 – можливість отримати відповіді на питання щодо проекту "Нова школа" і компетенцій тих, хто впроваджуватиме його в життя», - зазначила ініціаторка та організаторка заходу директор НВО №6 Надія Кравченко.

«EdCamp - всесвітній рух, що об’єднав учителів для відкритого обміну педагогічним досвідом, співпраці й вирішення спільних завдань, - розповіла спікер міні-EdCamp Kropyvnytskyi-2018 Людмила Бойко. - Уже втретє наша школа проводить (не) конференцію для всіх, кому небайдуже майбутнє освіти. Цьогоріч ми обрали тему "Шкільна спільнота: співпрацюємо з батьківством". Наші експерти пропонують долучитися до обговорення таких тем: "Як зробити кожен день Всесвітнім днем дитини", "Метод знаходження консенсусу: діалог педагогів та батьків", "Базові принципи для батька", "Батьки-Школа-Влада: педагогіка партнерства" тощо. 1 квітня ми зробимо перші кроки до оновлення української школи».