У кропивницькому Depo't center запевнили, що мають ефективну систему пожежної безпеки

Перегляди: 1579

На офіційній сторінці ТРЦ Depo't center у Facebook з’явилася інформація щодо обладнання будівлі системами пожежної безпеки.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Згідно з інформацією, центр обладнаний такими системами:

- автоматичне пожежогасіння;

- система димовидалення;

- система пожежної сигналізації;

- система оповіщення.

Всі системи знаходяться в робочому стані. Регулярно (раз на місяць, згідно з регламентом) виконується технічне обслуговування. З технічного обслуговування укладено договір зі спеціалізованою організацією «Юніті-С». Так само укладено договір зі спостереження та реагування на спрацювання пожежних систем з «АПС-Кіровоград».

Крім того, на кожному поверсі розташовані в необхідній кількості пожежні крани, обладнані пожежними рукавами та вогнегасниками.

На кожному поверсі вивішені плани евакуації та є три виходи на евакуаційні сходи. Двері на сходи знаходяться у відкритому стані, сходи вільні та не захаращені. Кожен вихід має розпізнавальну наклейку, є табличка «Аварійний вихід».

Нагадаємо, прохання перевірити протипожежний стан приміщень розважальних закладів Кропивницького та оприлюднити цю інформацію з’явилося сьогодні в загальнодоступній групі «Батьківська рада Кропивницького» у Facebook.

Після трагічної загибелі в Кемерово понад 60 людей кропивничани попросили керівництво торговельно-розважальних центрів надати інформацію про те, в якому протипожежному стані знаходяться сьогодні будівлі, опублікувати схеми евакуації з ігрових закладів і кінотеатру «Портал» у випадку пожежі, повідомити про план дій працівників у разі НС, наявність запасних виходів, ключів до них.

На своїй сторінці представники Crazy Land запевнили, що мають протипожежну систему найвищого класу та чотири аварійні виходи.