У Кропивницькому не можуть впіймати депутата, щоб вручити йому адмінпротокол

Перегляди: 3516

Міська спецінспекція Кропивницького ніяк не може вручити протокол про адміністративне порушення депутату міськради Віталію Бєлову.

Про це на прес-конференції в мерії сьогодні, 27 березня, заявив начальник спеціалізованої інспекції міської ради Андрій Максюта, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На вулиці Попова, біля п'ятої поліклініки, спецінспекція міської ради восени 2017 року зафіксувала порушення правил благоустрою - на теплотрасі розпочали побудову комплексу магазинів. Робило це, за словами Максюти, підприємство депутата міської ради Віталія Бєлова.

Через кілька місяців стався порив теплотраси, тепловики не змогли якісно провести ремонт через цю забудову.

Потім магазини хтось підпалив, вони згоріли, а на тому ж місці орендар ділянки розпочав відбудову комплексу, перевищивши норми забудови.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=116&v=PUJ-I5mZFTo

Орендар - теща депутата. Андрій Максюта зазначив, що намагався зустрітися з забудовником, але той зустрічі уникає. Сьогодні керівник спецінспекції знову був на об'єкті - порушення ті ж самі, незаконну забудову продовжують. Спецінспекція склала адміністративний протокол, який Максюта все ж сподівається вручити Віталію Бєлову.