У Кропивницькому шукають номінантів на здобуття журналістської премії

Перегляди: 1170

Із 2 по 30 квітня в Кропивницькому оголошується прийом матеріалів на здобуття міської журналістської премії імені Віталія Ципіна.

Про це CBN повідомили у прес-службі міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Віталій Ципін – Заслужений журналіст України. Був першим редактором газети «Україна-Центр», працював на КОДТРК, останні роки свого життя викладав на факультеті «видавнича справа та редагування» університету «Україна».

Премія присуджується за «професійність в різних жанрах журналістики, підготовку журналістських матеріалів, спрямованих на збагачення і збереження історичної спадщини, висвітлення економічного, соціального, культурного життя міста та опублікованих в періодичних виданнях, на інтернет-ресурсах або передані по телебаченню і радіо, та які здобули широке громадське визнання».

Учасники конкурсу мають право представити свої матеріали під псевдонімом, однак в заявці на участь потрібно обов’язково вказати свої ім’я та прізвище.

Для участі в конкурсі на здобуття премії подаються:

- клопотання щодо висування претендента на отримання премії;

- творча характеристика претендента на премію з обґрунтуванням його особистого творчого внеску та інших досягнень;

- примірник журналістських матеріалів в електронному та друкованому вигляді;

- копія документа, що посвідчує особу претендента.

Конкурсні матеріали приймаються відділом з роботи з засобами масової інформації міської ради Кропивницького за адресою: 25006, Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 41. Телефон: (0522) 22-69-48, електронна пошта: viddilzmi@ukr.net.

Грошова частина премії - 10 тисяч гривень. Премія присуджується раз на два роки.

Нагадаємо, у Кропивницькому оголосили конкурс на міську літературну премію імені Тарковського.