Кіровоградщина експортувала товарів в Індію на 56 млн дол.

Перегляди: 1006

У 2017 році Кіровоградщина експортувала в Індію товарів на 56 млн дол.

Про це повідомив голова ОДА Сергій Кузьменко під час зустрічі з делегацією посольства Республіки Індія в Україні, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Кіровоградщина має торговельні зв’язки з Індією. Якщо взяти статистику, на третьому місці знаходиться експорт нашого регіону в Індію. Це третє місце після Китаю і Росії», - сказав Сергій Кузьменко.

Також він додав, що торік експорт продукції з Кіровоградщини склав 56 млн дол. За перший місяць 2018 року об’єми поставок складають близько 10 млн дол.

«Ми дуже раді, що ми приїхали в ваш чудовий регіон і у ваше красиве місто, - сказав Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Індія в Україні Пан Манодж Кумар Бхарті. - Багато з того, що ми почули, стало для нас відкриттям. Наприклад, ми не знали, що в Україні функціонує спільне україно-індійське підприємство. Ми не знали, що рівень експорту з Кіровоградщини в Індію дорівнює 56 мільйонів доларів. Все те, що ви сказали, я буду використовувати для своїх презентацій в рамках мого співробітництва з Кіровоградщиною».

Очільник області зауважив, що в рамках візиту на Кіровоградщину посол матиме можливість зустрітися з виробниками, які експортують продукцію в Індію.