Впровадження реформ максимально покращить життя у країні, - Сергій Кузьменко

Перегляди: 1136

Злагоджена робота представників влади всіх рівнів та активістів, впровадження реформ – ось вірний шлях до підвищення рівня життя населення в Україні.

Про це в рамках шостої конференції Кіровоградської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» сказав голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Очільник області наголосив на правильності і абсолютній підтримці політики реформ у державі. Посадовець зауважив, що завдяки злагодженій роботі представників влади на всіх рівнях та активістів, впровадження реформ допоможе покращити рівень життя у державі.

"У нас залишився рік каденції для того, щоб покращити життя людей максимально", - зазначив Сергій Кузьменко.

Додамо, що для участі в конференції у приміщенні обласного театру ім. Марка Кропивницького сьогодні зібралося більше сотні делегатів, членів Партії, запрошених гостей з усіх районів області.

Також був присутній народний депутат України Костянтин Яриніч.

Серед питань порядку денного конференції були питання суспільно-політичної ситуації в Україні. Крім того, делегати підтримали рішення зборів Знам'янської та Олександрійської районних організацій Партії щодо висунення кандидатів на місцевих виборах 29 квітня 2018 року.