На Кіровоградщині затримали злодіїв-рекордсменів (ФОТО)

Перегляди: 952

На Кіровоградщині працівники карного розшуку апарату управління й Кропивницького відділу поліції затримали двох жителів Запоріжжя, на рахунку яких - понад 60 тяжких майнових злочинів, скоєних на території кількох областей України.

Сума завданих збитків перевищила мільйон гривень, написав у Facebook начальник ГУ Національної поліції в Кіровоградській області Сергій Кондрашенко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Серед викраденого майна - готівка, прикраси з дорогоцінних металів, вироби з хутра, побутова техніка. Усе це злодії вантажили до свого легковика і втікали. Вже дорогою до інших областей шукали покупців на крадене. Самі у той час придивлялися до помешкань, які потенційно могли бути наступним «ласим шматком».

Злочинців затримали після спроби обікрасти чергову квартиру у Кропивницькому. Остаточну кількість скоєних ними крадіжок нині визначають слідчі.

Нині обидва підозрюваних перебувають під вартою і вже там дочекаються суду, за рішенням якого можуть опинитися за ґратами на строк у 12 років.