У Кропивницькому новонароджені близнята потребують допомоги небайдужих (Фото)

Перегляди: 11041

Кропивничан просять допомогти врятувати новонароджених близнят Максима й Вадима.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Хлопчики народилися передчасно. Разом із мамою, яка втратила багато крові під час пологів, тривалий час перебували у реанімації. Згодом жінці стало краще. Близнюки два місяці лікувалися, потім нібито все налагодилося і їх виписали.

«Через два тижні я помітила, що у дітей збільшуються голівки. Почали обстежувати, нам сказали, що через передчасні пологи набирається рідина. У хлопчиків почали розходитись кістки. В одної дитини збільшився лобик, в іншої - потилиця. Почалася аномалія розвитку мозку. Лікарі запевняють, що дітки вилікуються, якщо провести шунтування», - розповіла кореспонденту CBN бабуся близнят Тетяна.

За її словами, шунти пообіцяли виділити безкоштовно. Але потрібні кошти на подальше лікування та реабілітацію. Родина вже витратила близько 30 тис. грн., більше грошей немає. Тож люди просять долучитися до порятунку малят усіх небайдужих.

Додамо, що жінка дякує за допомогу головним лікарям обласної лікарні та дитячої обласної лікарні, нейрохірургу Олександру Пигіну та усім медичним працівникам, які вже прийшли на допомогу.

«Ми можемо їх витягнути на цьому етапі, вони все розуміють, вони так тягнуться, я не можу вам передати, допоможіть, ми їх дуже чекали» - говорить Тетяна.

Допомогти можна, перерахувавши кошти на картку «Приватбанку»: 4149 6293 9323 3929 (Бойко Тетяна Вікторівна).

Деталі за телефоном: (098) 868-99-76.