Майстер-клас від найтитулованішого атлета Кіровоградщини

Перегляди: 1026

Зустріч з дітьми-переселенцями та усіма прихильниками велоспорту у рамках святкування Всесвітнього дня спорту на велобазі кропивницької ДЮСШ-1 провів триразовий чемпіон світу, срібний призер ХХVІІ літніх Олімпійських ігор 2000 року в Сіднеї, член НОК України Олександр Симоненко.

Ініціаторами цікавої спортивної події виступили обласного відділення НОК України, за підтримки управління освіти, науки, молоді та спорту ОДА та управління молоді та спорту міськради Кропивницького, повідомляє CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Всі, хто був присутній на цьому заході, побачили екіпіровку, в якій наш земляк здобував срібну олімпійську медаль, мали можливість доторкнутися до найпам’ятніших нагород атлета та почули, як починався шлях до олімпійського сходження нашого видатного земляка, який є почесним громадянином обласного центру.

Олександр Симоненко провів майстер-клас на розвиток загальної фізичної підготовки, координаціїїрухів, техніки керування велосипедом, витривалості. який надовго запам’ятається учасникам заходу.

Наостанок були випробування знань під час олімпійської вікторини та спільне фото разом із самим титулованим спортсменом Кіровоградщини.