На Кіровоградщині затримали злодія, який десять разів обікрав одного й того ж чоловіка

Перегляди: 1058

Поліцейські викрили зловмисника, який скоїв понад десять крадіжок у пенсіонера.

Про це CBN повідомили у секторі комунікації ГУ Національної поліції в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Чоловік під виглядом помічника по господарству протягом кількох місяців приходив до 72-річного пенсіонера і викрадав у нього гроші, а згодом привласнив належні йому планшет та ноутбук. Загалом зловмисник заволодів близько 15 тисячами гривень. Крім того, він викрав велосипед у фельдшера місцевої лікарні.

«Але щастило крадію не довго, - розповів начальник Компаніївського відділення поліції Володимир Хвостов. - До пенсіонера приїхав син, який і виявив зникнення чималої суми грошей та оргтехніки. Чоловік звернувся до поліції. Правоохоронці швидко встановили особу підозрюваного. У господарському приміщенні його домоволодіння знайшли викрадений велосипед. А гроші він витратив на власні потреби. Наразі чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень за ч.2 ст. 185 Кримінального кодексу України "Крадіжка". Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років».