В «Імперії-Агро» стверджують, що домовилися з Таскомбанком

Перегляди: 1282

Компанія «Імперія-Агро» та АТ Таскомбанк досягли домовленостей щодо повернення боргів.

Про це CBN повідомила прес-секретар «Імперії-Агро» Катерина Кравченко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«У конфліктній ситуації між компанією "Імперія-Агро" та АТ Таскомбанк досягнуто певних домовленостей, про що вже повідомлялося на офіційних сторінках обох організацій, - зазначила вона. - На сьогодні є декілька узгоджених поточних рішень, які переведуть роботу в правильну юридичну площину. Банк заблокував товару більше, ніж мав вивезти в рахунок боргу. Це створило проблеми із відвантаженням. Відвантаження товару зі складів "Імперії-Агро" не почалося 09.04.2018, оскільки це був офіційний неробочий день. Відвантаження товарів та будь-які інші операції, пов’язані з цим, відповідно до чинного законодавства України, не здійснюються. 10.04.2018 відвантаження буде продовжено, згідно зі всіма домовленостями, якщо зі сторони банку не буде ніяких провокацій».

Катерина Кравченко також додала: «Ми робимо усе можливе, щоб прискорити процес відвантаження і повернути фермеру чесно оплачені товари».

Нагадаємо, вчора, 9 квітня, фермери не дали Таскомбанку вивезти майно з території «Імперії-Агро» в Кропивницькому.

Через кредитний спір кoмпанії «Імперія-Агро» з Таскoмбанкoм пoнад три сoтні фермерів з Кірoвoградщини та інших oбластей ризикують лишитися без пoсівматеріалів, дoбрив, пестицидів.