«Зірка» втратила три очки у грі з «Карпатами»

Перегляди: 980

У поєдинку другої шістки чемпіонату Української Прем'єр-ліги, який відбувався в рамках 26-го туру, кропивницька «Зірка» в Львові втратила три очки.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У першому таймі футболісти «Карпат» діяли трохи краще в атаці й використали один з гольових моментів. Після флангової передачі відзначився Олексій Гуцуляк.

Та по перерві «зіркові» пішли вперед великими силами й відновили рівновагу, коли після відмінної комбінації м'яч в ворота львів'ян спрямував Дмитро Білоног.

Згодом арбітр зустрічі вилучив по одному гравцю в складах обох команд. І в одній з атак «леви» вийшли вперед після удару Сергія М'якушка. Потім рефері вилучив ще одного футболіста в складі «зіркових» та не призначив пенальті у ворота «Карпат».

Навіть удев'ятьох підопічні Романа Монарьова до останнього намагалися відігратися. Та все ж перемогу з рахунком 2:1 святкували «Карпати», які обійшли «Зірку» на три очки в турнірній таблиці та вийшли на дев’ятете місце, яке гарантує збереження прописки в елітному дивізіоні наступного сезону. Кропивничани ж опустилися в небезпечну зону, й тепер у наступному турі підопічним Романа Монарьова потрібно на власному полі будь за що перемагати одеський «Чорноморець».