Охоронця Кіровоградського облмузею, який врятував дідуся на пожежі, нагородили (ФОТО)

Перегляди: 2151

Начальник поліції Кіровоградщини Сергій Кондрашенко вручив відзнаку «За мужність і професіоналізм» працівнику Управління поліції охорони за порятунок життя людини на пожежі.

Про це CBN повідомили у секторі комунікації ГУ Національної поліції в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

2 квітня під час охорони Кіровоградського обласного музею Віктор Кондратенко отримав повідомлення про пожежу у сусідньому будинку та поспішив на порятунок прикутому до ліжка мешканцю задимленої квартири. Працівнику поліції вдалося винести потерпілого з вогняної пастки і врятувати йому життя.

У присутності особового складу очільник поліції області полковник Кондрашенко подякував Віктору Кондратенку за його героїчний вчинок та вручив заслужену нагороду.

«Ситуація була дуже складною, але Віктор Вікторович встиг викликати рятувальників та карету швидкої, і, поки, ці служби мчали за тривожним викликом, ризикуючи своїм життям, зайшов у задимлене приміщення, виніс звідти потерпілого та робив все можливе, щоб загасити вогонь, адже у сусідніх квартирах теж перебували люди. Як бачимо, у нашій повсякденній роботі є місце і подвигу, і героїзму», - сказав Сергій Кондрашенко.