Юстиція Кіровоградщини отримала повідомлення про рейдерське захоплення агрофірми

Перегляди: 1269

Обласна юстиція отримала повідомлення про захоплення корпоративних прав агрофірми «Маріампольська».

Про це 11 квітня повідомив під час засідання обласної міжвідомчої комісії з питань захисту прав інвесторів, протидії незаконному поглинанню підприємств повідомив керівник фірми Костянтин Міщанін, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

02.04.2018 року він звернувся до ГУ юстиції в області й заявив про факт захоплення корпоративних прав сільськогосподарського виробничого кооперативу «Агрофірма Маріампольська», що знаходиться на території Луганської сільської ради Петрівського району.

Як повідомив заявник, йому стало відомо, що агрофірми, керівником та членом якої він є, вже не існує. Натомість проведено державну реєстрацію юридичної особи - товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Маріампольська», яка, відповідно до відомостей Єдиного державного реєстру, значиться правонаступником кооперативу.

За словами Міщаніна, поліція відреагувала чітко, оперативно виїхала на місце пригоди. Накладено арешт на майно і рахунки.

Порушено кримінальне провадження.