Юстиція Кіровоградщини просить розрізняти рейдерство і фінансові суперечки

Перегляди: 1210

З-поміж усіх звернень, які надійшли до обласного оперативного штабу з протидії рейдерству в аграрному секторі на Кіровоградщині, лише у семи випадках йшлося про рейдерство.

Про це 11 квітня під час засідання обласного оперативного штабу з протидії рейдерству в аграрному секторі повідомив керівник обласної юстиції Вадим Гуцул, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«На сьогоднішній день в нас що не трапляється, якісь проблеми з фінансовими установами, кредиторами – зразу починають кричати, що це рейдерство. Хоча насправді з усіх звернень, які надійшли до нашого штабу, рейдерство було тільки у семи випадках», - сказав Вадим Гуцул.

Антирейдерський штаб працює з 17 серпня 2017 року. За даними обласної юстиції, з того часу до кінця 2017-го співробітники штабу отримали вісім звернень про рейдерські захоплення. Сім випадків, про які на нараді говорив Вадим Гуцул, «тягнуться» ще з 2016 року.

Нагадаємо, обласна юстиція отримала повідомлення про захоплення корпоративних прав агрофірми «Маріампольська».