З виборів до ОТГ в Олександрійському районі вибули п’ять кандидатів

Перегляди: 1453

У Новопразькій та Приютівській об'єднаних територіальних громадах змінився склад кандидатів на перших виборах, що відбудуться 29 квітня.

Про це «Олександрійським новинам» повідомили представники виборчих комісій вчора, 10 квітня.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

П’ятеро кандидатів добровільно зняли свої кандидатури й відмовилися від участі у виборах.

У Новій Празі вибув зі списку кандидатів у депутати один представник БПП «Солідарність» - тепер політична сила має 17 кандидатів.

У Приютівській об'єднаній громаді за власним бажанням вибула з виборчого процесу Анна Павліщева, що балотувалася на посаду селищного голови самовисуванням. У передвиборчій гонці залишаються 15 кандидатів.

Зняли свої кандидатури також троє представників Аграрної партії, які боролися за місце депутата Приютівської селищної ради.

Нагадаємо, 5 квітня виборчі комісії завершили реєстрацію кандидатів на перші вибори в нових об'єднаних територіальних громадах.

31 березня під час конференції Кіровоградської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» делегати підтримали рішення зборів Знам’янської та Олександрійської районних організацій Партії щодо висунення кандидатів на місцевих виборах. Делегати підтримали кандидатуру Богдана Курупа на голову Новопразької ОТГ та Андрія Коломійцева – Приютівської.