Кропивничанам презентують проект з розвитку відкритих даних

Перегляди: 791

У Кропивницькому 17 квітня о 14:00 в арт-кафе «Барлога» відбудеться презентація-дискусія «Відкриті дані Кропивницького: для громади, влади та бізнесу».

Про це інформує сайт Кропивницької міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Захід відбудеться в рамках проекту Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах за підтримки Державного агентства з питань електронного урядування України та у партнерстві з ГО «Агенція журналістики даних».

На ньому представлять проект з розвитку відкритих даних у Кропивницькому, а також аналіз оприлюдненої міською радою інформації. Також визначать пріоритетну інформацію, яка має надати міською радою у форматі відкритих даних.

До 14 травня 2018 року триває збір пропозицій щодо того, яка інформація повинна бути опублікована про місто, його життєдіяльність, роботу. Пропозиції можна залишати за цим посиланням.

Детальніше з програмою заходу можна ознайомитись у вкладенні.

Нагадаємо, 5 квітня 2018 року міськрада Кропивницького підписала меморандум щодо реалізації муніципального проекту з розвитку відкритих даних в обласному центрі. Він виконується проектом «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах».

Місто обрали з-поміж 20 міст-заявників для участі у конкурсі муніципальних проектів разом з Івано-Франківськом та Житомиром.

У рамках проекту проведуть аудит даних міської ради, визначать та оприлюднять пріоритетні набори даних, розроблять інтерактивну візуалізацію на основі даних та порталу відкритих даних міста.