На Кіровоградщині тяжко травмувався десятикласник-паркурщик

Перегляди: 2069

Наприкінці березня у Долинській впав з будівлі й тяжко травмувався десятикласник-паркурщик.

Про це кореспонденту CBN стало відомо з власних джерел.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Подія сталася на вулиці Новій. По цій вулиці є приватні будинки і багатоквартирні. Раніше там будувалися котеджі. Деякі з них добудували і видали людям, інші – закинули», - повідомило джерело.

Згідно з інформацією, два недобудованих котеджі розташовані навпроти відділу поліції. На одному з них покладені лише плити перекриття. Двоє школярів, десятикласник і семикласник, стрибали з будівлі. У результаті старший хлопець зірвався вниз і тяжко травмувався.

Юнак розбив обличчя, розтрощив ключицю, пошкодив ребра. Він втратив свідомість. Його товариш викликав швидку, але йому не повірили, подумавши, що школяр жартує. Хлопчик вибіг на дорогу, зупинив автомобіль і попросив допомоги у дорослих. Після цього приїхала швидка і забрала постраждалого.

«Дійсно, був такий прикрий випадок. Це сталося у вихідний. Дитина перебуває на лікуванні у Кропивницькому, мали хлопця відправити у столицю. Коли дізналися про це, відгукнулася вся школа, допомагали і вчителі, і діти», - прокоментувала CBN завуч КЗ «Долинська ЗОШ І-ІІІ ступенів №4» Лариса Гулькова.