Рятувальники почали перевірку гіпермаркету «Епіцентр» у Кропивницькому (ФОТО)

Перегляди: 1147

На виконання доручення Прем’єр-міністра України, наказу голови ДСНС України сьогодні, 12 квітня, у Кропивницькому розпочали перевірку торговельного гіпермаркету «Епіцентр», передає кореспондент CBN.

Як розповів заступник начальника Управління ДСНС України у Кіровоградській області Василь Штогрін, складність об’єкту, зокрема, полягає у його великих геометричних розмірах, а також великої кількості горючого навантаження у будівлі.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Під час перевірки проведено відпрацювання евакуації людей з будівлі, перевірено низку систем протипожежного захисту. Остаточні висновки щодо справності та відповідності будуть зроблені за результатами перевірки», - сказав Василь Штогрін.

Під час сьогоднішньої перевірки виникла заминка зі спрацюванням пожежного сповіщувача. Це сталося через те, що в ліцензіата не було з собою прибору, який спеціально призначений для перевірки пожежних сповіщувачів. Грубим порушенням це не вважається.

Перевірка орієнтовно закінчиться 16 квітня.