У Кропивницькому стартував ІТ-фестиваль

Перегляди: 1303

Сьогодні, у Міжнародний день авіації та космонавтики, у Льотній академії Кропивницького розпочався ІТ-фестиваль, передає кореспондент CBN.

«Так чи інакше, кожен має стосунок до цього дня, хоча б любить авіацію, якщо навіть не літав. Ми всі дивимось на цю галузь, як на надію, на майбутнє», - наголосив керівник закладу Сергій Неділько.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Приємно те, що ми третій раз проводимо фестиваль, і кількість учасників постійно збільшується. І сьогодні в нас у гостях дуже поважні люди, які займаються реальними стартапами, інвестуванням, вони нас помітили», - додав він.

«Ми працюємо з міжнародними фондами. Те, що ми бачимо тут, це просто чудово, ви молодці, і так тримати», - сказав виконавчий директор компанії «Електро Україна» Володимир Тарасов.

«Це стартап не тільки наш, це стартап всієї України, яка буде розвинутою, перспективною. В нас є достатньо потенціалу і людського ресурсу, тут я бачу майбутнє нашої держави», - зауважив президент компанії Анатолій Кравцов.

На учасників фестивалю чекають швидкісні змагання роботів, авіаційні та роботехнічні конкурси, виставка ІТ-проектів та дронів, семінар з освітньої робототехніки та екскурсії музеями академії.