«Кубок Колодицького» залишається вдома

Перегляди: 1058

«BioTexCom-КНТУ» виграв міжнародний турнір з бейсболу "Кубок Колодицького-2018", який тривав у нашому обласному центрі з 11 по 14 квітня.

В фіналі бейсболісти «BioTexCom-КНТУ» переграли БК «Мінськ» 16:6, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Господарі поля вже в першій своїй атаці повели в рахунку 4:0, проте мінчани зрівняли рахунок 4:4. «BioTexCom-КНТУ» одразу знову виходять уперед 6:4, але гості в наступному нападі ще раз зрівнюють рахунок 6:6.

Але це був останій успіх у фіналі для чемпіонів Беларусі, адже надалі 10 очок поспіль здобули підопічні Юрія Бойка й відсвяткували заслужену перемогу – 16:6.

Зазначимо, що бронзові нагороди змагань, які були етапом підготовки до липневого чемпіонату Європи в групі С, який відбудеться в Кропивницькому, здобули бейсболісти другої кропивницької команди «BioTexCom- СДЮШОР».

Двоє гравців команди «BioTexCom-КНТУ» відзначено індивідуальними нагородами турніру: «Кращий відбиваючий» – кетчер Олег Шкатула, MVP «Кубку Колодицького»-2018 – CF Ілля Великий.