Перемога господарів «Шкіряного м’яча»

Перегляди: 1230

Минулої суботи на центральному міському стадіоні у Новоукраїнки відбулися зональні обласні змагання з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч-2018» серед учнів 2005 року народження.

Як повідомив кореспондент CBN, за перемогу боролися команди Новоукраїнської та Маловисківської об’єднаних територіальних громад, Новоархангельського, Новомиргородського, Новоукраїнського та Кіровоградського районів.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Після запеклих та цікавих баталій перше місце здобули господарі турніру з Новоукраїнської ОТГ, які випередили в турнірній таблиці суперників із Маловисківської та Новоархангельскої ОТГ.

На подальших місцях фінішували Новоукраїнський, Кіровоградський та Новомиргородський райони.

Кращими гравцями турніру були визнані Веремієнко Іван, Балаур Дмитро (Новоукраїнська ОТГ), Довгий Владислав, Ковтун Павло (Маловисківська ОТГ), Коломієць Олександр (Новоархангельський район).

За результатами змагань з елементів техніки гри у футбол кращими стали: «Жонглювання м’ячем» - Веремієнко Іван, Балаур Дмитро (Новоукраїнська ОТГ), Баділов Рустам (Новоукраїнський район); «Удари по воротах на точність – Ісаєнко Назар (Новоукраїнська ОТГ), Бондаренко Павло (Маловисківська ОТГ), Нікітенко Ярослав (Новоархангельський район); «Удари м’яча на дальність» - Мороз Андрій, Золотухін Артем (Кіровоградський район), Кудімов Павло (Маловисківська ОТГ).