"Золотий вік-2" закінчує сезон на мажорній ноті

Перегляди: 1109

У другому матчі чвертьфінальної серії до двох перемог Чемпіонату України з баскетболу першої ліги кропивницький "Золотий вік-2" на останніх секундах поступився команді "Старий Луцьк-Університет".

Матч пройшов на факультеті фізичного виховання ЦДПУ ім. Винниченка сьогодні, 15 квітня, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Нагадаємо, що у першій грі, яка проходила минулої п'ятниці у Луцьку, перемогу святкували наші суперники. Тож для того, аби продовжити боротьбу за нагороди, підопічним Андрія Бабенка потрібно було лише вигравати.

Протистояння з більш досвідченними суперниками видалося доволі інтригуючим. Гості майже увесь матч були попереду, та господарям майданчику у четвертій чверті вдалося скоротити відставання до трьох очок.

Та все ж лучани зберегли свою перевагу і перемогли з рахунком 79:81.

Таким чином наша команда завершила дебютний сезон у першій лізі. Але незважаючи на поразку, хлопцям та їх тренеру потрібно подякувати за те, що вони подарували нам не один сюрприз і впевнено виглядали сьогодні в битві з конкурентами, більшість з яких мають досвід виступів на вищому рівні.

А тому цей сезон кропивничан можна вважати беззаперечно вдалим.