Чим зайнятись у Кропивницькому 16 - 22 квітня (АФІША)

Перегляди: 1551

Пропонуємо звернути увагу на такі події.

16 квітня в Малій Галереї КОХМ БК «Авіатор» Кіровоградської льотної академії НАУ відкрилася виставка творів «Фентезі портрет» студентів Кропивницького інституту ПВНЗ «Університет сучасних знань»

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Адреса: вулиця Добровольського, 12а.


16 квітня о 16:00 у картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться майстер-клас із виготовлення виробів з солоного тіста «Тваринний світ».

Поринути у світ творчості і натхнення дітлахів та дорослих запрошує науковий співробітник відділу КОХМ Тетяна Костенко.

Вартість участі у майстер-класі – 21 гривня. З собою треба узяти кольоровий картон, солоне тісто та стеки.

Адреса: вулиця Велика Перспективна, 60, телефони для довідок: (0522) 24-98-37, 22-36-98.


16 квітня у кафе The Boss у рамках проекту «Я-Медіа» відбудеться блог-кав'ярня «Як створювати успішний блог?» Цьому охочих навчить Галина Артеменко. Вона - успішний блогер та авторка шести кулінарних книг, співзасновниця першої кулінарної школи у Кропивницькому Food School - порадить, як вести блог, як використовувати усі можливості соцмереж та познайомить з платформою Blogger.

Обов'язково зареєструйтеся, написавши в приват Ірині Ткаченко, - Агенція сталого розвитку «Хмарочос».

Початок - о 18:00. Адреса кафе - вулиця Гоголя, 80К.


17 квітня шанувальники поезії запрошуються на поетичний капінг - літературно-мистецький вечір із особливою енергетикою, містерією візій, слів, музики, емоцій, сенсів, натхнення.

Провести вечір у компанії письменнників, поетів, читців та музикантів можна завітавши у ресторацію The Boss (вулиця Гоголя, 80К) о 19:00.

Вхід вільний.


17 квітня у Кропивницькому стартує акція «Зробимо місто зеленим».

17 квітня о 10:00 дерева та квіти садитимуть біля медичного коледжу ім. Є. Й. Мухіна (бульвар Студентський, 16).

18 квітня з 13:00 озеленюватиметься прилегла територія машинобудівного коледжу на вулиці Олефіренка, 6.

20 квітня о 12:00 всі охочі можуть зробити більш привабливою територію навпроти гуртожитку державного вищого навчального закладу «Кіровоградський будівельний коледж».


18 квітня кропивничани запрошуються на унікальний захід. О 15:30 в БК «Авіатор» почнеться музична вистава «Соколе мій – сонце моє»

Автором лібрето та режисером театрального дійства є відомий кропивничанин, поет і культурний діяч Микола Барабуля, який поклав свій твір на українські народні пісні. Ролі виконують курсанти Льотної академії та її викладачі.

Твір присвячено батьківщині, козацтву та любові.


18 квітня в обласному художньому музеї відкриється експозиція художніх творів «Сакральний код художньої архітектури» до Міжнародного дня пам’яток та історичних місць.

Адреса: вулиця Велика Перспективна, 60, телефони для довідок: (0522) 24-98-37, 22-36-98.


З 18 по 20 квітня у Кіровоградському обласному центрі дитячої та юнацької творчості відбудеться XХІІІ Всеукраїнський фестиваль дитячої та юнацької творчості, присвячений Всесвітньому Дню Землі.


18 квітня з 14:00 до 16:00 у КОЦДЮТ проходитиме творча майстерня.


19 квітня з 9:00 до 17:00 відбуватимуться конкурсні програми в номінаціях: «Громадська думка», «Театральне мистецтво», «Образотворче мистецтво» в КОЦДЮТ.


А з 19:00 по 21:00 усіх охочих фестивальний калейдоскоп запрошує у дискоклуб «Провокатор».


20 квітня о 12:00 у Кіровоградській обласній філармонії відбудеться закриття ХХІІІ Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості, присвяченого Всесвітньому Дню Землі, «Благословенна та держава, що має відданих синів».


22 квітня - танцювальний вечір. Він розпочнеться о 17:00 на театральній площі перед обласним музикально-драматичним театром імені Кропивницького.

До участі запрошуються всі - хто вміє танцювати і хто не вміє, адже головна мета заходу – отримувати задоволення від руху, спілкування і музики, а не професійне виконання.

Лунатиме ірландська, фінська, слов'янська музика та вальси. Беріть із собою зручне взуття, комфортний одяг і приходьте.

Наступні вечори відбудуться 29 квітня й 6 травня.

Щоб узяти участь у безкоштовних танцювальних вечорах, необхідно попередньо зареєструватися у Facebook на сторінці «Танцювальні вечори у Кропивницькому». Довідки за телефоном (095) 713-88-29.