На Кіровоградщині впіймали серійного крадія з ліфтів (ФОТО)

Перегляди: 813

В Олександрії поліцейські встановили особу серійного крадія ліфтового обладнання.

Для цього на території Олександрії оперативники провели низку слідчо-розшукових заходів, повідомили CBN у секторі комунікації ГУ Національної поліції в області. У результаті в поле зору поліції потрапив безробітний громадянин, який постійно обходив мікрорайони міста з рюкзаком за плечима.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Відвідуючи під’їзди чужих будинків, молодик поводився спокійно і впевнено, тому й не викликав підозри у містян. Та все ж не зміг уникнути прискіпливої уваги правоохоронців. Коли ж зловмисник у черговий раз з металевим ломом та інструментами заходився розкурочувати ліфтовий механізм, неочікувано побачив поліцейських.

«Злодієм виявився 18-річний мешканець Олександрії, - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Володимир Горяний. - В ході обшуку у нього вилучено речові докази, які використовувалися під час скоєння майнових злочинів. Нині маємо інформацію щодо причетності особи до 17 епізодів злочинної діяльності. Сума завданих збитків нині обраховуються підприємством, яке здійснює спеціальне ремонтне обслуговування ліфтів. На теперішній час вирішується питання про повідомлення особі про підозру за всіма епізодами злочинної діяльності та про обрання міри запобіжного заходу».

За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За скоєне загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.