Працівники «Імперії-агро» в Кропивницькому пішли у відпустку за власний рахунок

Перегляди: 2116

Працівників головного офісу ГК «Імперія-агро» у Кропивницькому попросили піти на два тижні у відпустку без збереження заробітної плати з 16 квітня.

Про це кореспонденту CBN стало відомо з власних джерел.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«У компанії працюють 120 працівників центрального офісу. Це було адресовано більше до них. Адже з директорами представництв буде проведено окрему розмову», - повідомило джерело.

Згідно з інформацією, у неоплачувану відпустку пішли працівники всіх відділів включно з бухгалтерією, спеціалістами відділу аудиту тощо. Але «людей ще будуть просити виходити "закривати" документацію».

Заробітну плату за минулий період працівникам пообіцяли віддати сьогодні-завтра. На даний час із виплатою затримуються на три дні. Відповідну інформацію людям надав начальник департаменту безпеки. Генеральний директор Юрій Оцабрик досі не на місці.

Що буде далі – ніхто не знає. Жодних даних щодо подальших планів керівництва не озвучують. Але у працівників все менше надії, що компанія у цьому складі буде працювати й надалі. Людям, яким фірма винаймала в обласному центрі квартири, сказали, щоб надалі вони вирішували це питання самостійно.

Загалом в групі компаній працюють близько 350 людей.

Нагадаємо, фермери блокували склади «Імперії-Агро». Причиною став фінансовий конфлікт між компанією та Таскомбанком - банк намагається забрати продукцію в рахунок боргів.