Запрошуємо на прес-конференцію: STEM-фестиваль, поради дитячого психолога та багато іншого

Перегляди: 945

У вівторок, 17 квітня, запрошуємо на неординарну прес-конференцію до нової локації спілкування з журналістами – прес-центру «Центральноукраїнського бюро новин».

На вас очікує мікс анонсів цікавих подій у Кропивницькому на найближчі тиждень-два. Зокрема ви дізнаєтесь, чому до міста завітає відомий дитячий психолог Андрій Трутенко і порадить, що робити батькам, дітей яких не відірвати від комп’ютера, смартфона та планшета. Вихід є!

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Ректор Державної льотної академії Національного авіаційного університету України Сергій Неділько розповість про STEM-фестиваль, який відбудеться 21 квітня на базі вишу. STEM розшифровується як S-сайенс, наука, T –текнолоджис – технології, E –Інжиніринг, M- математика. Також візьме слово директор гімназії імені Шевченка Галина Война, STEM-фестиваль проходитиме і у цій школі.

Ще один спікер розповість про дитячий табір «Чорноліська Січ-2018», що відбудеться у Знам’янському районі наприкінці квітня.

Що поєднує такі нібито різні події? Приходьте на прес-конференцію, дізнаєтесь.

Запрошуємо до прес-центру «Центральноукраїнського бюро новин» у вівторок об 11:00. Адреса: Велика Перспективна, 46, третій поверх ТЦ «Реал».