«Зірка» виграла у «Чорноморця»

Перегляди: 807

Кропивницька «Зірка» приймала на своєму полі одеський «Чорноморець» учора, 15 квітня.

Ці команди намагаються зберегти прописку в елітному дивізіоні українського футболу, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

До перерви на полі точилася рівна боротьба з обопільними шансами на успіх. Та реалізувати нечисельні гольові моменти суперникам не вдалося.

А в другому таймі на повну потужність спрацювала пара кропивницьких форвардів. На 63 хвилині Сергій Петров кинув у прорив лівим флангом Дмитра Білонога, який втік від захисників і холоднокровно вразив дальній кут воріт «моряків». Згодом гості залишилися в меншості, коли з поля за друге попередження вилучили Юрія Романюка.

«Зіркові» вже через п’ять хвилин втілили чисельну перевагу в другий забитий м'яч. І знову в ролі асистента виступив Петров, який прийняв передачу партнерів у штрафному майданчику, на замаху прибрав двох опікунів і вивів на незахищені ворота Білонога. Дмитрові залишилося лише влучити в порожню ціль - 2:0.

Та все ж гостям вдалося в компенсований до другого тайму час забити гол престижу. Це Артем Чорний вдало використав передачу з флангу Кирила Ковальця та поклав м'яч у дальній кут воріт Євгена Паста - 2:1. Саме з таким рахунком гра й завершилася, а вікторія дозволила підопічним Романа Монарьова закріпитися на десятому місці з відставанням від рятівної дев’ятої позиції в три пункти.