Дівчата з Кіровоградщини вдало постріляли у Львові

Перегляди: 1232

Вихованки кропивницької ДЮСШ-3 та петрівської ДЮСШ «Олімп» вдало виступили на чемпіонаті України з кульової стрільби серед спортсменів ДЮСШ.

Як повідомив CBN заслужений тренер України Ілгам Ібрагімов, змагання відбулися у Львові за участі близька 500 спортсменів. Кіровоградську область представляли 10 стрільців.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

В особистому заліку в стрільбі з пневматичного пістолета стоячи - 60 пострілів з відстані 10 метрів (вправа ПП3) - Альона Шевченко у кваліфікації набрала 571 очко та на два очки оновила власний рекорд України серед юніорок, встановлений кілька місяців тому. А в фіналі вона посіла третє місце, здобувши бронзову нагороду.

У командному заліку в цій же вправі Альона Шевченко разом з Лілією Нестеренко та Ангеліною Вовк показали срібний результат, поступившись лише дівчатам із Чернігова.

Бронзу дівчата у такому ж складі вибороли у стрільбі з малокаліберного пістолета у вправі МП5 (стоячи з дистанції 25 м, 30 пострілів по чорному колу та 30 пострілів по мішені, що з'являється), зайнявши місця на п’єдесталі разом із суперницями зі Львова та Рівного.