Жителям Кіровоградщини пропонують замінити старі газові котли на нові з компенсацією 35%

Перегляди: 1480

У Кіровоградській області після закінчення опалювального сезону продовжилася дія програми, що стартувала в минулому році й носить назву «Доступне тепло».

Про це CBN повідомили у ВАТ «Кіровоградгаз».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Завдяки заміні систем опалення споживачі зможуть зменшити споживання газу і, відповідно, свої комунальні витрати, а також забезпечити комфортніші умови у власних оселях. Застарілі газові котли – це обладнання, яке має низький ККД. Сучасне обладнання дозволяє отримати коефіцієнт корисної дії понад 90%.

З метою виправити ситуацію жителям Кіровоградщини пропонують поміняти котел за програмою «Доступне тепло» з можливістю компенсації до 35 відсотків затрачених коштів. Замість старого обладнання домоволодіння буде оснащене продукцією провідних виробників - котлами, що мають високий ККД, відомих і перевірених брендів.

Для участі у програмі споживачу достатньо подати заяву, а фахівці «Кіровоградгазу» оформлять технічну документацію, обстежать приміщення та забезпечать монтаж котлів і сучасних газових лічильників у комплексі із системою опалення.

З додатковими запитаннями щодо участі у програмі можна звертатися до call-центру ВАТ «Кіровоградгаз» за номерами телефонів: 0522-30-15-30, 0522-30-51-41, 050-343-44-55, 067-515-11-99.

Нагадаємо, 14 листопада 2017 року в Кропивницькому офіційно оголосили про старт програми «Доступне тепло», яку реалізують спільними зусиллями міська рада та НАК «Нафтогаз України» і ВАТ «Кіровоградгаз» за підтримки програми Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) IQ energy.

У рамках програми співробітники ВАТ «Кіровоградгаз» вже встановили мешканцям Кропивницького перші енергоефективні газові котли та сучасні системи опалення з фінансуванням від «ОТП Банку» строком до двох років. Усі учасники програми IQ energy, які виконали умови програми, отримують компенсацію в розмірі 35% від вартості обладнання, матеріалів, монтажу та проектної документації.

Втілення програми «Доступне тепло» для міста вкрай важливе, переконаний заступник міського голови Кропивницького Олександр Мосін: «Передумовою для цієї співпраці стала розбалансованість міської системи теплопостачання, яка виникла через хаотичну видачу дозволів на індивідуальне опалення у попередні роки. У нас ситуація унікальна – розбалансовано 63% системи! У місті є аж 240 квартир, які залишилися з центральним опаленням по одній на весь стояк будинку! І це, в першу чергу, – малозабезпечені люди, тому це й соціальний проект. Тепер з’явився шанс вирішити проблему з теплопостачанням, забезпечити комфорт городянам та зекономити газ».