Головним джерелом інформації кропивничани вважають телебачення

Перегляди: 1229

На запитання «Які джерела інформації про події для вас головні?» 78,8% опитаних кропивничан відповіли, що це - телебачення.

Про це під час прес-конференції у прес-центрі CBN сьогодні, 18 квітня, повідомив керівник «Центральноукраїнської соціологічної лабораторії» Едуард Клюєнко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За його словами, найчастіше містяни дивляться центральні канали, а саме «1+1» та «Інтер». Інтернет-сайти користуються популярністю у 46% респондентів, інформація друзів, колег чи родичів важлива для 25,2% кропивничан.

Соціальним мережам довіряють 17,7% опитаних, газетам – 17,2%, радіо – 3,3%.

Загалом наприкінці лютого - на початку березня 2018 року було опитано 600 респондентів, постійних мешканців Кропивницького. Тип вибірки: багатоступенева, квотна, репрезентативна для дорослого населення за статтю, віком та адміністративно-територіальним поділом.

Метод: індивідуальне стандартизоване інтерв’ю за місцем проживання.


Замовити обладнану всім необхідним залу для проведення прес-конференцій, брифінгів, тренінгів чи презентацій можна, написавши на info@cbn.com.ua.