Кропивничани вважають, що місцева влада першочергово має звернути увагу на стан доріг

Перегляди: 1014

Кропивничани вважають, що для покращення ситуації у місті місцева влада першочергово має зосередитись на ремонтах доріг та освітленні вулиць.

Про це під час прес-конференції у прес-центрі CBN сьогодні, 18 квітня, повідомив керівник «Центральноукраїнської соціологічної лабораторії» Едуард Клюєнко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За його словами, на запитання «Що має зробити в першу чергу влада для покращення ситуації?», 10% опитаних відповіли, що найголовніший напрямок роботи – ремонт та освітлення вулиць. 5,1% респондентів висловили думку, що варто зосередитись на децентралізації влади, 4,2% людей зауважили на важливості створення робочих місць.

Серед названих напрямків роботи в тому числі - розвиток економіки та медицини, створення місць для дозвілля молоді, контроль цін, переробка сміття тощо.

Нагадаємо, за даними «Центральноукраїнської соціологічної лабораторії», кропивничан найбільше хвилюють високі ціни (48,2%), війна (44%) та низькі зарплати/стипендії (36,2%).


Замовити обладнану всім необхідним залу для проведення прес-конференцій, брифінгів, тренінгів чи презентацій можна, написавши на info@cbn.com.ua.