У міськраді Кропивницького розібрались у конфлікті водія маршрутки з матір’ю полеглого воїна

Перегляди: 1420

Сьогодні у міській раді Кропивницького з’ясовували обставини конфлікту між водієм одного з маршрутних таксі та матір’ю полеглого воїна, повідомляє CBN.

«18 квітня надійшла скарга на водія, який працює за міським автобусним маршрутом №134, щодо нетактовної поведінки по відношенню до пасажира, яка є матір’ю загиблого в зоні АТО», - сказав начальник управління розвитку транспорту та зв'язку міської ради Олександр Вергун.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За його словами, скарга полягала в тому, що жінка передала водієві посвідчення, яке надає право на безкоштовний проїзд. Водій посвідчення перевірив і на прохання жінки повернути його назад сказав, що посвідчення викинув.

Керманич маршрутки пояснив, що взяв посвідчення і, на вимогу жінки повернути його назад, відповів жартом. Працівники міської ради зв’язалися з старшим сином жінки, він підтвердив слова водія.

Управління буде рекомендувати керівництву підприємства, на маршруті якого стався прикрий випадок, вжити дієвих заходів стосовно водія.

Детальніше – у відео міської ради.