Жительку Кропивницького, яку підозрюють у вбивстві доньки, визнали неосудною

Перегляди: 23916

Мешканку Кропивницького Олену Добродій, яку обвинувачують у вбивстві доньки, визнали неосудною.

Про це CBN повідомило джерело у правоохоронних органах.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Дванадцятирічна кропивничанка Катерина Добродій 8 грудня 2017 року нібито пішла до школи, однак там не з’явилася. Протягом цих днів дівчинку шукали поліція, військові та кілька десятків добровольців.

12 грудня тіло дівчинки знайшли неподалік бази відпочинку в Обознівці Кіровоградського району. Того ж дня за підозрою в умисному вбивстві затримали її матір Олену Добродій.

14 грудня Кіровський районний суд Кропивницького вирішив узяти підозрювану під варту строком на 60 діб без права внесення застави. Жінці загрожувало покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне ув’язнення.

За клопотанням слідчого, рішенням Ленінського районного суду підозрювану направили до Одеського обласного медичного центру психологічного здоров’я з метою проведення судово-психіатричної експертизи. Там її визнали неосудною.

За даними джерела, жінка наразі знаходиться вдома.

У прокуратурі області не змогли ані підтвердити, ані спростувати цю інформацію. «Процесуальний прокурор у цій справі нині не на зв’язку», - зазначили у прес-службі.

Водночас, за даними CBN, Олену Добродій уже бачили вдома її сусіди.