«Інгулець» наблизився до путівки у Прем’єр-лігу

Перегляди: 1314

ФК «Інгулець» з Петрового не тільки зміцнив свої позиції в трійці лідерів Першої ліги чемпіонату України з футболу, але й наблизився до першого місця, яке гарантує путівку до Прем’єр-ліги без додаткових матчів.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Вчора, 18 квітня, підопічні Сергія Лавриненка в Харкові в напруженій боротьбі здолали місцевий «Геліос».

У першому таймі гольові моменти створили як господарі, так і гості, але забити суперникам так і не вдалося. А ось по перерві знову своє вагоме слово сказав найкращий бомбардир «Інгульця» та поточного чемпіонату Олександр Акименко. На 54-й хвилині після передачі В’ячеслава Поднебенного голеадор петрівчан вдало зіграв на випередження в штрафному «сонячних», а через 11 хвилин, скориставшись класним пасом Дениса Балана, Акименко пробив в дотик метрів з 12, забивши свій 24-й гол в чемпіонаті.

«Інгулець» здолав харків’ян – 0:2 й продовжує переслідувати лідера - «Арсенал-Київ». Кияни несподівано поступилися краматорському «Авангарду» й дозволили наздогнати себе в турнірній таблиці ФК «Полтава».

Наразі в дуету лідерів по 62 очки, а команда Сергія Лавриненка поступається головним конкурентам лише двома пунктами. Тож боротьба за пряму путівку до еліти гранично загострюється.