Проект «Захисник Кіровоградщини» проводитимуть в історичних місцях регіону

Перегляди: 1218

Цьогорічної родзинкою проходження проекту «Захисник Кіровоградщини» стане те, що деякі етапи проекту будуть проходити в історичних місцях нашої області.

Про це під час прес-конференції у прес-центрі CBN сьогодні, 19 квітня, повідомив координатор проекту «Захисник Кіровоградщини» Олег Вєтров.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Проект "Захисник Кіровоградщини", який ініційований і підтримується головою ОДА Сергієм Кузьменком, працює четвертий рік поспіль. Кожен рік ми маємо напрацювання із півтора тисячею дітей – учнями старших класів, які проходять триденний вишкіл», - розповів він.

«У цьому році ми продовжуємо проект навесні й восени. Восени проведення підсумків – це обласні змагання, можливо підсилимо їх новими етапами випробування», - додав Вєтров.

За його словами, у 2018 році «кордони буде розширено» завдяки профорієнтаційній підготовці. Крім того, проведення деяких етапів змагань відбудеться в історичних місцях Кіровоградської області. Зараз разом із відділами культури організатори працюють над переліком місцин.

Цьогоріч реалізація проекту закінчиться 14 жовтня. На учасників чекають подарунки і сюрпризи.