Двох кропивничанок і хореографічний колектив нагородять грамотами міської ради та виконкому

Перегляди: 1052

Сьогодні, 20 квітня, на засіданні комісії з питань почесних звань та нагород виконавчого комітету міської ради Кропивницького вирішили нагородити грамотами двох кропивничанок та хореографічний колектив, передає кореспондент CBN.

«85 років Українському товариству глухих і 90 років Кропивницькій територіальній організації УТОГ, відповідно, до нас надійшло подання щодо нагородження Бондаренко Валентини Кирилівни та Медяник Євдокії Василівни почесними грамотами міської ради та виконкому міської ради», - сказала начальник відділу соціальної підтримки населення Юлія Вовк.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За її словами, Валентина Бондаренко працює у товаристві з 1981 року. Спочатку працювала на посаді бібліотекаря Кіровоградського БК УТОГ, потім її перевели на посаду директора цього закладу. На керівній посаді жінка успішно пропрацювала до 2014 року.

Євдокія Медяник - голова ради ветеранів Кропивницької територіальної організації УТОГ. Жінка розпочала трудову діяльність у 1967 році. Весь свій вільний час присвячувала участі в художній самодіяльності у БК УТОГ, продовжує цю діяльність і нині.

Крім того, члени комісії одноголосно підтримали пропозицію відзначити зразковий художній хореографічний ансамбль «Вікторія». Колектив функціонує на базі НВО №16. Розпочав свою діяльність у 1993 році. Керівник – Вікторія Кохно.

«Колективи почали нагороджувати з цього року почесними грамотами. Це три тисячі, а тоді вже вони між собою розподіляють по вкладу, який вносять в цю справу, за яку отримали кошти», - прокоментувала керуюча справами виконкому Альвіна Бондаренко.