У Кропивницьому судитимуть банду грабіжників-«фармацевтів»

Перегляди: 965

Антипсихотичні препарати - психотропні лікарські препарати, які чинять депримуючий (пригнічувальний) вплив на функції ЦНС, не порушуючи при цьому свідомості.

Слідство у кримінальному провадженні щодо банди грабіжників, які застосовували до потерпілих антипсихотичний препарат, завершили.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Про це CBN повідомили у прес-службі прокуратури області.

Злочинна група діяла на території Кропивницького з липня по вересень 2017 року. Організував банду раніше неодноразово судимий до позбавлення волі за вчинення злочинів проти власності та в сфері обігу наркотичних засобів мешканець регіону.

Злочинці застосовували до потерпілих антипсихотичний препарат, щоб приветс иїх у безпорадний стан і пограбувати. Потенційних потерпілих члени угрупування вишукували у розважальних закладах міста.

Встановлено причетність банди до дев’яти епізодів злочинної діяльності. Збитки, завдані потерпілим, становлять понад 265 тисяч гривень.

Обвинувальні акти щодо п’яти членів ОЗГ скеровані на розгляд суду за ч. ч. 2, 3, 5 ст. 185 (крадіжка), ч. 2 ст. 186 (грабіж), ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч. 3 ст. 357 (викрадення, привласнення, вимагання документів) Кримінального кодексу України.