«Олександрія» перемагає «Чорноморець»

Перегляди: 883

Сьогодні, 21 травня, в матчі 28-го туру Української Прем’єр-Ліги, олександрійці на виїзді зустрічалися із аутсайдерами першості з «Чорноморця».

Зважаючи на чутки про можливу відставку Володимира Шарана, які поширювалися в деяких засобах масової інформації, гості грали ще й за свого наставника, інформує CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Вже в дебюті зустрічі після помилки суперників у захисті та відмінної передачі Андрія Гітченко відзначився Сергій Старенький. А згодом наші земляки заробили ще й пенальті, яке чітко реалізував Василь Грицук.

Після перерви «моряки», здавалося б, повернули інтригу, коли після подачі з кутового та удару в поперечину вдало зіграв на добивання Іван Бобко. Але врятувати цей матч одеситам не вдалося, адже на 77-й хвилині усі питання відносно переможця зняв Артем Полярус.

Тож підопічні Володимира Шарана здобули дуже важливу в усіх відношеннях перемогу з рахунком – 1:3 та наздогнали в турнірній таблиці донецький «Олімпік», який свій матч в цьому турі зіграє завтра.