І знову Акименко приносить перемогу

Перегляди: 976

Сьогодні в першій лізі чемпіонату України з футболу проходив 29-й тур. Представники Кіровоградщини – «Інгулець» з Петрово приймав на своєму полі чернівецьку «Буковину», повідомив кореспондент CBN.

Хоча суперники перебувають на різних щаблях турнірної таблиці, поєдинок видався дуже напруженим. У першому таймі ініціатива була на боці підопічних Сергія Лавриненка, але буковинці не тільки вдало захищалися, але й вибігали в швидкі контрвипади.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Та вразити ворота один одного конкурентам до перерви не вдалося. А майже відразу після початку другого тайму гравець «Буковини» Олександр Сафонов зіграв рукою у власному штрафному майданчику, а Олександр Акименко ударом із 11-ти метрової позначки не залишив шансів голкіперу чернівчан.

Надалі шанси відзначитися були, як в господарів, так і в гостей, та рахунок не змінився - 1:0. Тож, команда Сергія Лавриненка виграє та до завтрашнього дня підіймається на друге місце, адже ФК «Полтава» свій матч проти МФК «Миколаїв» зіграє завтра. А перше місце, після сьогоднішньої перемоги над «Жемчужиною» зберіг за собою «Арсенал-Київ», який випереджає петрівчан лише на 2 очки.

До речі, Александр Акименко забив свій 25-й гол в турнірі й впевнено очолює список бомбардирів Першої ліги й невпинно наближається до рубежу в 100 голів, забитих у другому за значущістю українському футбольному дивізіоні.