Чим зайнятись у Кропивницькому 24 – 29 квітня. АФІША

Перегляди: 1821

Пропонуємо звернути увагу на такі події.

24 квітня о 9:30 в рамках щорічного «Дня науки» в ЦНТУ розпочнеться форум «Інформаційні технології, робототехніка, автоматизація-2018», а об 11:00 відкриється виставка провідних компаній ІТ-галузі нашого регіону.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Адреса: Кропивницький, проспект Університетський, 8.


24 квітня о 14:00 у ОУНБ ім. Д. Чижевського відбудеться захід «Чорнобиль не має минулого часу», приурочений трагічній даті. На заході йтиметься про найбільшу техногенну катастрофу століття, героїзм пожежників, експлуатаційного персоналу атомної станції, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

Вхід на бібліотечні заходи – вільний. Адреса: Кропивницький, вулиця Велика Перспективна, 24.


24 квітня о 15:00 в психологічній майстерні «Інсайт» для батьків маленьких діток відбудеться лекція «Від 0 до 3-х: що дійсно потрібно розвивати».

На лекції можна дізнатися про те, як розвивається мозок дитини і чим можна займатися з малюком, щоб допомогти його розвитку. А також про те, як мамі знайти час на себе і не впасти в перфекціонізм з приводу занять з дітьми.

Лектор - кандидат психологічних наук, практикуючий психолог, нейропсихолог, керівник психологічної майстерні «Інсайт» Інга Кузнєцова, яка і запише на тренінг через приватне повідомлення в Facebook.

Вартість: 120 грн. Адреса: Кропивницький, вулиця Гоголя, 44.


25 квітня о 13:00 відбудеться ХХІ міський чемпіонат з гри «Брейн-ринг» серед команд вищих навчальних закладів міста.

Ігри проводитимуться у конференц-залі бізнес-центру «Ельворті» за адресою: Кропивницький, вулиця Ельворті, 7, п’ятий поверх. Вхід вільний.


25 квітня о 17:00 на ювілейний концерт запрошує зразковий хореографічний ансамбль «Вікторія».

Захід відбудеться у кіровоградській обласній філармонії за адресою: Кропивницький, вулиця Кавалерійська, 8.


З 25 квітня «Західна галерея» запрошує на виставку сучасного українського живопису «Ідентифікація».

Метою проекту «Ідентифікація» є створення живописних сюжетів Національного спрямування, адаптованих до потреб сучасного інтерєру.

Галерея працює з 9:00 до 18:00 за адресою: Кропивницький, вулиця Волкова, 11, корпус 1.


26 квітня о 12:40 свої двері відчинить книжковий клуб «Читологи».

Його учасники запрошують охочих разом поринути у пошуки цікавого чтива, обмінятися читацькими враженнями та інтелектуально поспілкуватися з однодумцями.

Організатори: факультет філології та журналістики ЦДПУ ім. В. Винниченка і кафедра української та зарубіжної літератури

Адреса: Кропивницький, вулиця Шевченка, 1.


26 квітня о 14:00 у Кіровоградському обласному художньому музеї відкриється виставка творів «Мальований світ Надії Падурської» до 75-річчя від дня народження художниці.

Адреса: Кропивницький, вулиця Велика Перспективна, 60. Вхід на відкриття виставки вільний.


26 квітня о 18:00 у психологічній майстерні «Інсайт» відбудеться лекція для батьків підлітків «Підліток: зрозуміти і приручити».

Підлітковий вік вважається найскладнішим періодом у розвитку людини. Знайома вам найрідніша і найближча людина раптом змінюється до невпізнання. Її нічого не цікавить, допомагати не хоче, в кімнаті бардак, а сама вона замкнувся і не хоче ні про що говорити. Що робити з цим? А раптом вона вплутається в погану компанію? Вона не хоче вчитися, ким же тоді виросте? А якою вона буде господинею, якщо в шафці у неї постійний безлад?

На усі гострі запитання відповіді допоможе знайти кандидат психологічних наук, практикуючий психолог, нейропсихолог Інга Кузнєцова.

Вартість лекції - 120 гривень. Попередній запис – у Інги через приватне повідомлення в Facebook. Адреса: Кропивницький, вулиця Гоголя, 44.


26 квітня о 19:00 Олександр George Котов & Ярослав Бурсаков гратимуть світові хіти.

Місце зустрічі - Кропивницький, ресторан «Парадіз», вулиця Героїв Сталінграда, 28-г.


27 квітня о 13:00 в рамках проекту «Театр у музеї» в обласному художньому музеї відбудеться прем’єрний показ дитячої моновистави за повістю Астрід Ліндгрен «Малий та Карлсон, що живе на даху» за участю Ангеліни Заіки (етап-студія заслуженого артиста України Юрія Жеребцова).

Адреса: Кропивницький, вулиця Велика Перспективна, 60.


27 квітня о 14:00 у відділі краєзнавства ОУНБ ім. Д. Чижевського відбудеться презентація виставки художника Ростислава Климишина «Барвиста Україна». Серед картин рідної природи - нічні та вранішні пейзажі, весняні й осінні замальовки. Художника вабить природа, що змінюється, тож запрошуємо на виставку насолодитися миттю, втіленою на полотні.


27 квітня о 16:30 у відділі мистецтв ОУНБ ім. Д. Чижевського відбудеться творча зустріч, присвячена 75-річчю від дня народження художниці Надії Падурської. Обласна бібліотека ім. Д. Чижевського зберігає оригінальні роботи майстрині, які й презентують на зустрічі.

Вхід на бібліотечні заходи – вільний. Адреса: Кропивницький, вулиця Велика Перспективна, 24.


27 квітня о 20:00 в Арт кафе Berloga почнеться концерт кавер-групи UP and UP. The Best of Top Hits, Dance Party.

Власну програму представлять призери та лауреати міжнародних конкурсів, учасники відомих груп Inside The Sound і Floyd UA, а також блискучий і харизматичний вокаліст Геворг (учасник «Ліга Сміху»).

Вхід - 80 грн. Замовлення квитків: (063) 943-00-50. Адреса: Кропивницький, вулиця Велика Перспективна, 62.


28 квітня о 10:30 до себе запрошує Центр освіти та розвитку «Mozaїka».

Kids Fest презентує кращі методики світу: англійську за методикою Mortimer English Club для дітей та дорослих; німецьку; французьку; ментальну арифметику за методикою Соробан від Indigo Mental Club; музику англійською тощо.


28 квітня о 12:00 в жіночій майстерні Оксана Радзіховська навчить, «Як знайти себе і не розчинитися в чоловіку»

Захід буде корисним тим, хто хоче створити нові надійні відносини, і тим, у кого зараз відношення не дуже і хотілося б їх налагодити. Знайти себе важливо, і відбувається це по-різному. Через встановлення меж, через самоактуалізацію.

Як бути собою, і щоб при цьому ваш чоловік вас цінував? Приходьте, поговоримо про це. Доторкнемся до метафоричних карт, щоб зрозуміти, що конкретно вам допоможе налагодити відносини.

Запис та довідки за телефоном: (066) 522-23-79. Попередній запис обов'язковий. Вартість - 215 гривень.


28 квітня з 14:00 до 15:30 у кафе «Філіжанка» гостей зустрічатиме Англійський розмовний клуб.

Участь безкоштовна за попередньою реєстрацією за номерами: 095/098 729-00-44. Адреса: Кропивницький, вулиця Кавалерійська, біля обласної філармонії.


28 травня о 18:00 відбудеться захід The Night of FuckUps.

На ньому відомі спікери розкажуть історії своїх особистих та бізнес-невдач, які стали ключовими змінами в їхньому житті, а учасники дізнаються, як справлятися з невдачами і бути готовим до можливих провалів у майбутньому; як позбутися почуття сорому і провини за свої невдачі; як винести користь з неприємного досвіду, та матимуть можливість поділитися своїм досвідом.

Спікерами на заході виступлять директор найбільшої у Кропивницькому ІТ-компанії Onix Дмитро Дурач, власник гастробару Wine & Tapas та кондитерської майстерні «Пудинг» Михайло Антоньєв, а також ще два «секретні» спікери.

Організатор - міжнародна громадська молодіжна організація AIESEC.

Захід відбудеться за адресою: Кропивницький, провулок Василівський, 10, п’ятий поверх (Креативний IT-простір KOWO).

Вхід коштує 30 гривень, кількість місць - обмежена. Реєстрація обов’язкова за посиланням bit.ly/FuckUpsNight


29 квітня з 10:00 до 16:00 можна пострибати з готелю «Турист». Організатори - Adrenalin Hotel - Rope Jump та EKVITAS.

Висота: 41 метр, вільне падіння - 30 метрів/2 секунди.

Вартість стрибка - 300 гривень.

Додаткову інформацію про роупджампинг можна отримати за телефонами: (095) 02-03-820; (097) 37-55-147 та на сайті www.adrenalinhotel.com. Адреса: Кропивницький, вулиця Ушакова, 1-а.


29 квітня о 10:00 кропивничан запрошує Всеукраїнська виставка собак всіх порід CAC UA «Кубок Княжого Двору - 2018».

У програмі: парад чемпіонів і кращих представників порід, кінне шоу від КСК «Княжий Двір», показові виступи дресированих собак КЦ «Еліта Кінологія», екстер'єрні ринги, виступ танцювальних колективів, катання на конях і поні тощо.

Іподром КСК «Княжий двір»: Кропивницький, вулиця 40 років Перемоги, 207, маршрутка №115. Довідки за телефонами: (050) 235-80-56, (066) 000-10-97.

Підготувала Лариса Гуріна, CBN