У Кропивницькому за порядком біля магазинів слідкуватимуть рейдові групи

Перегляди: 1025

Цього тижня у Кропивницькому починається друга фаза суботника.

Про це інформує сайт Кропивницької міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Я хочу звернути увагу на майданчик напроти "Сільпо". Центр міста, жвава торгівля, але ж порядку немає! Яма на ямі під кожною машиною і нікого це не хвилює! А поруч — ошатний Чорнобильський скверик, там мами з дітками гуляють, там гарні квіти, там пам'ятник. Тільки дійти туди треба через увесь цей занедбаний простір», - зазначив мер Андрій Райкович.

Заступник міського голови Олександр Грабенко отримав завдання попрацювати з орендарями, які впродовж літа повинні відремонтувати весь майданчик навколо магазину. Керівництву управління торгівлі та побутового обслуговування населення доручили організувати рейди містом і перевірити, у якому стані орендарі утримують прилеглі території біля своїх торговельних об'єктів.

Під час апаратної наради міський голова Андрій Райкович також зауважив, що особливої уваги потребує промислова зона - вулиці, дороги та під'їзди до Балашівського промвузла, а також магістральні вулиці, що з'єднують мікрорайони міста.