Кропивничанка просить врятувати її доньку (ДОКУМЕНТИ)

Перегляди: 9654

31-річна Христина Шестакова-Трегуб з Кропивницького потребує допомоги.

Про це CBN повідомила мама жінки Лариса Шестакова.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Христина - інвалід 1 групи. У неї - дитячий цукровий діабет, важка форма, перший тип, ретинопатія обох очей, проліферативна стадія.

Вже були дві операції в Центрі мікрохірургії ока. Одне око врятувати не вдалося. Хронічна ниркова недостатність (пережила набряк легенів, два тижні перебувала в реанімації в Інституті нефрології в Києві), діабетична нефропатія, анемія, артеріальна гіпертензія. Хронічний аутоімунний тиреоїдит, гіпотиреоз середньої тяжкості.

Христина знаходиться на гемодіалізі тричі на тиждень по п’ять годин! Порушений кальцієво-фосфорний обмін, зламана нога, зараз в гіпсі, кальцій збунтувався навіть в оці - в Україні запропонували операцію з видалення ока, але німецьким лікарям вдалося врятувати зір.

Терміново необхідна операція з пересадки нирки. Провести її погодилися німецькі фахівці, де накопичено величезний досвід роботи з тяжко хворими людьми. Але сума операції велика - 120 000 €. Зібрано - 32 500, не вистачає ще 87 500.

Реквізити: картка Приватбанку № 5168 7427 0778 5857, Шестакова Лариса Віталіївна.