У Новоархангельську відбувся волейбольний меморіал

Перегляди: 1958

На спортивній базі Новоархангельського НВО №1 відбувся відкритий турнір з волейболу серед аматорських чоловічих команд.

Про це CBN повідомив голова Новоархангельської райради ФСТ «Колос» Василь Ткаченко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Змагання були присвячені пам’яті учителя Скалівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, тренера-викладача відділення волейболу Новоархангельської ДЮСШ, наставника волейбольної команди ФСК «Вись» Олександра Мікуліча.

У турнірі взяли участь п’ять команд: «Панчеве» (село Панчеве Новомиргородського району), ВК «Мала Виска» (Мала Виска), ФСК «Вись» (село Скаліва Новоархангельського району), «ДЮСШ – 2002» і «Тренер» (Новоархангельськ).

Золото здобули волейболісти ФСК «Вись», срібло - у ВК «Тренер», бронза – «ДЮСШ – 2002», а на четвертому та п’ятому місцях «Панчево» та «Мала Виска».

Переможці отримали перехідний Кубок з рук сестри Олександра Мікуліча Лариси Поліщук.

Також чемпіонів та призерів нагородили грамотами відповідних ступенів Новоархангельської районної організації ВФСТ «Колос» АПК України і відділу освіти, молоді та спорту Новоархангельської РДА.

Цього року також не обійшлося без призового фонду - від вихованців Олександра Мікуліча братів Володимира та Романа Колючих, які щорічно надають грошову допомогу.