Водій-«жартівник», який образив у Кропивницькому матір загиблого воїна, виправився

Перегляди: 1760

Водій, який невдало «пожартував» із матір’ю загиблого в АТО Ігата Гаспаряна виправився, тепер він поводиться чемно і коректно.

Про це під час зустрічі представників міської ради, АТОшників та перевізників заявив представник ГО «Бойове братство» Олег Кокуленко, повідомив кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Хотілося б, щоб його прикладу послідували інші, ми не хочемо свій вільний час витрачати на виховання водіїв», - сказав Олег Кокуленко.

Директор ПП «УкрАвтоІнвест» Ігор Найдіч зауважив, що після конфліктної ситуації з водієм маршрутки №134 і матір’ю загиблого воїна перевізники провели додаткові інструктажі з водіями. Всі вони вважають цю ситуацію ганебною і неприйнятною. Також він додав, що не варто думати, що в кишені перевізників і водіїв «гроші течуть рікою» і їм працюється надто легко. За його словами, це нелегка робота зі своїми негативними моментами.

Також він висловив пропозицію не брати на роботу працівників, які «засвітилися» у подібних ситуаціях.

Інші перевізники поскаржились, що досвідчені керманичі їдуть на заробітки у Польщу, і доводиться працювати з різними людьми.

У свою чергу, Олег Кокуленко сказав, що військові теж мають різний норов, і захищати усіх було б невірно. Однак перевізники мають шукати підходи до своїх працівників і пояснювати їм правила поведінки не тільки з учасниками АТО, а й з іншими категоріями громадян. В той же час є бійці, які ніколи не користуються у транспорті посвідченнями учасника бойових дій. Він порадив розмістити у маршрутках перелік пільгових категорій і патріотичну рекламу замість «реклами колготок».

Учасники зустрічі зійшлися на тому, що необхідно шукати точки дотику і проводити профілактичну роботу, щоб не допускати надалі таких випадків. Для цієї роботи створять робочу групу.

Нагадаємо,  у міській раді Кропивницького з’ясовували обставини конфлікту між водієм одного з маршрутних таксі та матір’ю полеглого воїна.