Баскетболісти з кропивницького «Золотого Віку» завершили сезон на шостому місці

Перегляди: 1065

Сьогодні, 25 квітня, в другому матчі серії за п’яте - шосте місця Вищої ліги баскетбольний клуб «Золотий Вік» приймав на своєму майданчику суперників з южненського «Хіміка-2» і програв.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Для продовження серії кропивничанам потрібно було обов’язково вигравати, адже в першому матчі вони поступилися. Але першу чверть южненці виграли з 14-очковою перевагою, а в другому періоді збільшили свій відрив до 18 пунктів - 40:58.

Надалі гості не зупинялися, а продовжували диктувати свої умови. Часом рахунок доходив майже до 30-очкового розгрому господарів. У четвертій десятихвилинці нерви не витримали в Сергія Юрченка, він отримав вилучення до кінця гри.

У цей час підопічні Олександра Пащенка реалізували сім штрафних поспіль, а потім продовжили вправно забивати. За шість хвилин до закінчення основного часу вилучили й капітана кропивничан Богдана Сосоя, який отримав технічне зауваження за незгоду з рішенням арбітра. Наостанок ще й вилучили тренера «золотих» Георгія Ступенчука.

«Золотий Вік» програв і другий поєдинок 88: 120 та завершив сезон на шостому місці.