У Кропивницькому власників «автономок» хочуть змусити заплатити за централізоване тепло

Перегляди: 9792

ДП «Кіровоградтепло» у судовому порядку скасувало рішення міжвідомчої комісії щодо надання дозволів на встановлення автономного опалення.

Про це CBN повідомили у прес-службі підприємства.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Постановою Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду від 5 квітня 2018 року у справі № 405/6254/16-а визнано протиправним та скасовано п. 2 рішення міжвідомчої комісії по влаштуванню індивідуального опалення виконавчого комітету Кіровоградської міської ради, оформлене протоколом №5 від 15 липня 2016 року, яке є не чинним з моменту його прийняття. Постанова суду апеляційної інстанції набирає законної сили з дати прийняття», - сказано у повідомленні.

ДП «Кіровоградтепло» відтак вважає, що «має законні підстави проведення нарахувань за надані послуги теплопостачання та зобов’язати власника відновити систему централізованого теплопостачання приміщення, яка діяла до прийняття міжвідомчою комісією по влаштуванню індивідуального опалення виконкому Кіровоградської міської ради скасованого рішення від 15.07.2016 року шляхом приєднання опалювальних приладів квартири до централізованої системи теплопостачання».

На підприємстві також зазначили, що підготували аналогічні позови й щодо інших рішень міжвідомчої комісії про видачу дозволів на встановлення автономного опалення.